Diensten

MUBO kan u van A tot Z helpen bij het opzetten, onderhouden en optimaliseren van uw website. Daarnaast hebben wij ook een eigen warehouse voor het versturen van bestellingen.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Om in het huidige tijdperk van internet goed vindbaar te zijn, is het belangrijk om zoekmachine-optimalisatie toe te passen. Hierbij kan gedacht worden aan SEO link building en het schrijven van content. MUBO kan u hierin adviseren en/of het voor u uitvoeren.

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Om de concurrentie het hoofd te kunnen bieden, is het maken van reclame voor uw bedrijf onmisbaar. Voor het optimale resultaat is het belangrijk dat dit gebeurd op een wijze die het beste bij uw klant aansluit. MUBO heeft na jarenlange ervaring een specialisatie opgebouwd op het gebied van Google Adwords.

Conversie-optimalisatie (CO)

Het winkelgedrag van consumenten verandert voortdurend, zo ook online. Door dit gedrag te analyseren en onderzoeken van derden te raadplegen kan uw webwinkel een betere conversie-ratio krijgen. MUBO doet er alles aan om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen.

Linkbuilden

Het aanvragen van links, banner plaatsen en advertenties vergroot niet alleen de kans om gevonden te worden via andere websites. Google en andere zoekmachine vinden een website belangrijker als er veel links naar verwijzen en geven de website een betere positie in de zoekresultaten bij een zoekopdracht.